Skip to main content

Dragi učitelji i profesori, Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite u projektu Digitalne rožice i zaplovite s nama radijskim valovima Internet radija Radio Rože!

Kroz projekt ostvarili smo suradnje s različitim autorima iz domena kreativnosti, osobnog rasta i razvoja, razvoja interpersonalnih odnosa te umjetnosti koji su pokušali spomenute teme približiti učenicima. Cilj je bio ponuditi im alate i dati preporuke koje mogu iskušati u svakodnevnom životu.

Svi članci objavljeni su u digitalnom izdanju na Brickzine.hr. No, za vas pripremamo i poslasticu u obliku radijskih emisija u kojoj će za vaše učenike članke interpretirati članovi Vijeća mladih Benčić.
Pozivamo vas da s učenicima poslušate i pročitate članke koji vas zanimaju, ali i da se kreativno izrazite i pokažete što ste naučili! Tekst, slika, crtež ili predmet može biti rezultat vašeg rada, a mi bismo vas rado pohvalili i radove vaših učenika objavili na mrežnim stranicama partnera!

Kako se uključiti?

Javite se putem obrasca OVDJE
Nakon iskazanog interesa, u listopadu po objavi prve radijske emisije počinjemo s radom!

Prijave primamo do 1. veljače 2022. godine
Radionica je prikladna za izvođenje u sklopu nastave iz različitih redovnih i/ili izbornih predmeta kao što su primjerice Likovna kultura, Glazbena kultura, Hrvatski jezik (medijska kultura), Sat razredne nastave i slično.

Napomena: uključivanje u projekt zahtjeva prikupljanje dokumentacije kao što su popis sudionika, GDPR dozvola, suglasnost roditelja za sudjelovanje u projektu i slično što su uvjeti nadzornog tijela projekta i o njima ovisi financiranje dijela projekta. Pritom će zainteresirani imati potporu partnera u prikupljanju spomenute dokumentacije.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA IZNOSI 458.380,15 HRK (85% SREDSTAVA SUFINANCIRANO JE IZ EUROPSKE UNIJE IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA, 15% SREDSTAVA OSIGURAVA REPUBLIKA HRVATSKA IZ DRŽAVNOG PRORAČUNA)