Skip to main content

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Pravilnik o prikupljanju, obradi i korištenju, te zaštiti osobnih podataka fizičkih osoba Udruge za razvoj umjetnosti, kulture i edukacije možete pročitati ovdje.

Podaci s obrasca za kontakt

Podaci upisani u obrazac za kontakt za e-poštu, šalju se u sustav MailChimp i služe samo za svrhu uspostavljanja daljnje komunikacije, bez bilo kakve druge obrade podataka.

Podaci upisani u kontakt formu prijave na radionicu šalju se na email vm.bencic@gmail.com te u bazu podataka SmartSheet i obrađuju se u svrhu projektnog izvještavanja i statističke obrade.

Prikupljanje i obrada podataka izvodi se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i hrvatskim zakonima i propisima.

Cjelokupni tekst Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) možete pročitati ovdje.

Osobe mlađe od 16 godina

Brinemo za zaštitu privatnosti djece mlađe od 16 godina. Ako imate manje od 16 godina, molimo vas da tražite dopuštenje roditelja ili skrbnika prije nego što podijelite svoje osobne podatke putem stranice Udruge VMB.

Svrhe korištenja osobnih podataka

Vaši osobni podaci koristit će se u svrhu tehničkog administriranja internetskih  stranica, za informiranje o programima i uslugama koje pruža Udruga VMB te povremeno za istraživanja u svrhu unapređenja naših usluga.

Vaša prava

  • Pristup podacima – možete tražiti potvrdu obrađuju li se trenutno vaši osobni podaci i tražiti omogućavanje pristupa tim podacima.
  • Ispravak – imate pravo tražiti ispravak netočnih osobnih podataka (primjerice, možete tražiti da ažuriramo e-adresu e-pošte).
  • Zaborav – imate pravo tražiti brisanje podataka iz baze.
  • Prenosivost – možete tražiti prijenos svojih podataka u drugu bazu i dostavu vaših osobnih podataka u strojno čitljivom formatu.
  • Prigovor – možete uložiti prigovor i tražiti ograničenje odnosno prestanak obrade vaših osobnih podataka.
  • Ograničenje korištenja – možete nas tražiti da prestanemo obrađivati vaše osobne podatke u bilo kojem trenutku
  • Usprotiviti se automatiziranom profiliranju – Udruga VMB ne koristi sustave za profiliranje korisnika. U slučaju uvođenja takve prakse Udruga VMB će eksplicitno tražiti pristanak za upotrebu vaših podataka u te svrhe.

Pravo na brisanje („pravo na zaborav”)

Imate pravo ishoditi od nas brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose, bez nepotrebnog odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane. Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo vas detaljno informirati u sklopu odgovora na Vaš zahtjev za brisanjem.

Zahtjev možete podnijeti e-poštom, poštom, telefonski ili osobno.

E-pošta: ruke.udruga@gmail.com
Telefon: 091/566-5236
Adresa: Križanićeva 6a, 51 000 Rijeka

Sigurnost

Udruga VMB koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere opreza kako bi se svi podaci kojima upravljamo zaštitili od nehotične ili namjerne manipulacije, gubitka i uništenja te pristupa neovlaštenih osoba.