Fotografije: VMB

Planiranje za festival Plesni zbirkus bliži se kraju. S Udrugom Prostor Plus osmislili smo još jednu radionicu Festivalske smišljaonice na kojoj smo se bavili marketingom, točnije promotivnim materijalima. Zbog toga smo u pomoć pozvali suradnicu Tanju Blašković.

Uzeli smo u obzir temu festivala i odlučili izraditi naljepnice, privjeske i bedževe koji će biti dostupni tokom festivala. Podijelili smo se u tri grupe i svi isprobali izraditi po nekoliko primjeraka od navedenih materijala. Kroz zabavu i igru izradili smo čak 150 bedževa, preko 200 naljepnica i oko 30 privjesaka. Svaka tehnika je bila zanimljiva, ali nas je u potpunosti osvojio bedžomat.

Hvala Tanji na idejama i mentorstvu, Evi iz grupe Žen i Željku na posudbi bedžomata, a sve ostale pozivamo da tokom festivala u zamjenu za donaciju izaberu neki od naših proizvoda!

18
Broj sudionika

LOKACIJA: Križanićeva 6a

SURADNICI: Tanja Blašković


Radionica se provodi u partnerstvu s Udrugom Prostor Plus u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus. Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova.