“Ako je to zaista tvoje kazalište, zašto ne bi i spavao ondje?”

Radionica “Moje kazalište” u skopu projekta Vijeće mlaidh Benčić, održala se je 16. i 17. lipnja 2017. u HNK Ivana pl. Zajca. Ove godine smo umjesto muzeja odabrali kazalište kao mjesto na kojem smo kampiranjem u zatvorenom obilježiti kraj školske godine.
Ovom radionicom obnovili smo suradnju s HNK Ivana pl. Zajca u misiji da institucije grada Rijeke još više otvorimo djeci i ukažemo kako su to zaista javna mjesta u kojima se svi trebaju osjećati dobrodošlo.
Prilikom boravka u kazalištu djeca su imala priliku prisustvovati generalnoj probi baleta Labuđe jezero, razgovarati s glumcima i plesačima te vidjeti inače publici nedostupne prostore kao što su garderobe, tonska dvorana, prostorija za čitaće probe i mnoge druge pod vodstvo dramaturginje Nataše Antulov.
Kazališni foaje poslužio je kao mjesto za postavljanje kampa, a večernje sate nakon obilaska kazališta djeca su provela u igranju različitih društvenih igara.

U jutarnjim satima smo imali priliku razgledati kazališnu pozornicu i gledalište čime smo i završili ovu radionicu.

Zahvaljujemo se Nataši Antulov te upravi HNK Ivana pl. Zajca koji su nam omogućili da djeci priuštimo ovo nezaboravno iskustvo.

Broj sudionika: 17
Lokacija: HNK Ivana pl. Zajca, Rijeka

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”http://udrugavmb.hr/hr/radionice/” text=”POVRATAK NA SVE RADIONICE” color_override=”” image=”fa-chevron-left”]